Baleno Fastighets AB äger och förvaltar fastigheter i den södra delen av Lassabacka. Bolaget är familjeägt av Claes och Karin Dahlgren som tog över driften 2005. Vi förvaltar ett gammalt arv med de gamla industrilokalerna som en gång i tiden inrymde Gunnebo bruk som idkade trådslageri och spiktillverkning. Fastigheten som har en välbevarad tegelfasad med stora välvda fönster ger ett charmigt och gediget intryck och andas industrihistoria i Varberg. Förvaltningen är långsiktig och ambitionen är att leva med och nära våra hyresgäster och att optimera ett flöde av människor till fastigheten.

I de gamla fina byggnaderna har vi goda möjligheter att skapa rätt lokaler för varje hyresgäst. Målsättningen i Lassabacka är att ha en bra mix av butiker, kontor och fritidsaktiviteter. Kontorsytorna som till stor del är nyrenoverade är anpassade efter hyresgästernas behov och önskemål finns i olika storlekar. Vi strävar efter att hålla en hög standard på kontoren. Hemservice i Halland, Invid, NCC och TransAction är några av våra hyresgäster.

I det nybyggda handelshuset utmed Birger Svenssons väg är butikslokalerna anpassade för att hålla en hög och fräsch standard med ett snygg och modern exteriör, god tillgänglighet och bra exponering. Våra hyresgäster här är TeamSportia och Lekia, som också erbjuder ett stort sortiment från Panduro.

I januari slogs dörrarna upp för Friskis & Svettis nya lokaler, här finns Varbergs största gym och ett stort utbud av olika träningsformer i fem olika salar. I området hittar man också SuperBowl som har 16 bowlingbanor, tillhörande restaurang och konferensutrymmen, på Lassabacka Arena finns två fullängds basketplaner som även finns för uthyrning till olika aktiviteter och evenemang. Det senaste tillskottet bland fritidsaktiviteter är Lekstugan i Varberg, ett lekland som har blivit ett populärt tillhåll för många familjer.

Vi skapar gärna plats för fler företag! Kontakta oss om du letar efter nya lokaler.

Kontakt:
Tel: 0730-559574 Claes Dahlgren
claes@baleno.se

Adress:
Baleno Fastighets AB
Birger Svenssons väg 16 E
43240 Varberg.